Scandea Skinbooster/Akne Terapi

En evidensbaseret opgørelse af akne og laser viste bedst effekt på kort sigt på inflammatorisk akne.

Laser & Microneedling behandling for fjernelse af aktiv akne, store porre og fine linjer samtidig med behandlingen hydrerer huden.

Hovedbunden, ansigtet og øverste del af nakken rammes oftest af akne, da det er de områder på kroppen, som har en høj koncentration af talgholdige hårsække. Herudover opstår akne også ofte på den øverste del af brystet, skuldrene og ryggen.

Akne Terapi behandles med IPL – Laser, microdermabration (hudslibning), påføring af de aktive syrer tilpasset til den enkelte hudtype, beroligelse og påføring af creme.

DISCLAIMER

Resultaterne af vores behandlinger varierer fra person til person. Det er ikke muligt for os at garantere, at du opnår det ønskede resultat med vores behandling. Alle behandlinger er individuelle og afhænger af klientens hudtilstand. Den kan variere meget fra person til person. 

Vi vil dog altid forventningsafstemme dette med dig ved den forudgående gratis og uforpligtende konsultation. Herefter kan du beslutte, om du ønsker at gå i behandling hos Scandia Skin. Vi glæder os til at byde dig velkommen!​