Ultherapy ansigtsløft

Behandlingen foregår med ultralyd og genskaber hudens ungdommelighed. 

Vi anvender den nyeste teknologi og mest revolutionerende, som sikrer de bedste resultater.

Ved at anvende ultralyd i stedet for laser skåner vi hudens overflade og kommer samtidig i dybden, så din hud atter bliver stram og frisk. Behandlingen er sikker og veldokumenteret.

Ansigtsløft i København uden kirurgi – rynkebehandling i hjertet af København Hos Scandea skin.

En rynkebehandling i København med ULTHERAPY foregår helt uden kirurgisk indgriben, og behandlingen er helt sikker, effektiv og smertefri. ULTHERAPY kræver ingen sygedage, og du kan gå direkte på arbejde eller til fest efter endt behandling.

Denne rynkebehandling i Scandea Skin har en unik evne til at trænge dybt ind i huden, og du slipper for narkose og risiko for infektion. Du får ingen bivirkninger, og vi foretager behandlingen på alle tider af året.

Inden den egentlige behandling kommer du til et formøde, hvor vi gennemgår dine ønsker og behandlingens muligheder et løft over tid.

Efter kun én rynkebehandling hos Scandea Skin

Behandlingen medfører næsten altid et flot resultat, men den kan have forskellig effekt alt efter hvem, der behandles. Vi er alle forskellige. Nogle vil se en øget spændstighed lige dagen /efter behandlingen - eller For de fleste vil resultaterne vise sig over de næste 1-3 måneder i takt med, at huden regenererer, og der dannes ny collagen.

Efter 3 måneder ses resultaterne i fuldt flor, hvor du kan glæde dig over en fast og glat hud med ungdommelig glød.

Banebrydende ULTHERAPY ansigtsløft / rynkebehandling i København

Med ULTHERAPY kickstarter vi en termomekanisk proces, der øger blodcirkulationen, elastin- og kollagenproduktionen, stimulerer dannelsen af nye hudceller og opstrammer den løse hud.

Bivirkninger er sjældne

Behandlingen foregår med ultralydsbølger, som går dybere end overfladen af din hud, så derfor vil du ikke umiddelbart være påvirket af behandlingen, og du vil kunne bruge din make-up, som du plejer.

Dog er det en god idé at holde et par dages pause fra varme bade eller sauna, så du ikke fremprovokerer en hævelse i huden. På den måde kan du undgå bivirkninger såsom ømhed og rødme i op til nogle timer og/eller let hævelse i op til nogle dage efter behandlingen.

Hvor lang tid tager et behandlingsforløb?

Behandlingstiden afhænger af området, der skal behandles og tager fra 30 til 90 minutter. Ud over behandlingstiden skal der påregnes tid til en konsultation samt en hudanalyse, hvor de områder, der skal behandles, bliver markeret. ULTHERAPY-behandlingerne skræddersys til kundens individuelle behov og ønsker.

DISCLAIMER

Resultaterne af vores behandlinger varierer fra person til person. Det er ikke muligt for os at garantere, at du opnår det ønskede resultat med vores behandling. Alle behandlinger er individuelle og afhænger af klientens hudtilstand. Den kan variere meget fra person til person. Vi vil dog altid forventningsafstemme dette med dig ved den forudgående gratis og uforpligtende konsultation. Herefter kan du beslutte, om du ønsker at gå i behandling hos Scandia Skin. Vi glæder os til at byde dig velkommen!​

Før og efter »