Diamant slibning

Diamant-slibning udført af professionel kosmetisk sygeplejerske​

Hos Scandea Skin tilbydes diamant-slibning, der er en dybdegående microdermabrasion, som forbedrer din hud med det samme. Vi er en professionel klinik, der ved, hvad vi laver. Special hudlæge klinikken ligger i hjertet af København.

​Vælger du at få lavet en diamant-slibning i vores klinik, er du garanteret en professionel behandling. Som kosmetisk sygeplejerske har vi nemlig stor erfaring, hvorfor du trygt kan vælge en behandling hos os. Vi tilrettelægger altid behandlingen efter kundens hudtype, ønsker og behov.

​Forbedring allerede efter én behandling med diamant-slibning

En diamant-slibning kaldes også for en diamant-hudslibning, der blidt fjerner alle døde hudceller, så huden opleves mere glat, klar og ren, og tonen vil ligeledes være forbedret. Huden vil altså få et yngre udseende. Disse forbedringer vil være synlige allerede efter blot én behandling.​

Har du problemer med acne, hyperpigmentering, rynker eller ar, så er denne behandlingsform også ideel, fordi den vil forbedre din hud med det samme. Vi behandler alle aldersgrupper, og i vores klinik finder du altid et godt tilbud, velvære og god afspænding.

​Kontakt os eller book en tid online

Kunne du tænke dig at høre nærmere om diamant-slibning, så tøv ikke med at kontakte os. Vi byder altid kunder velkomne, hvor vi står klar med den rette behandling.

​Klinikken kan kontaktes på telefon: 53 88 38 83 eller på mail: kontakt@scandeaskin.dk. Du kan også booke en tid online.

​Vi ser frem til at give dig den behandling, som du ønsker!